dissabte, 21 de maig del 2016

"Aromes de Malanyeu", Malanyeu

Nova via a Malanyeu. 

L'"Aromes de Malanyeu" que puja directa i amb tres llargs la paret del Deveso. Dificultat constant i homogènia de V+ amb alguns trams que podrien ser més.
Roca excel·lent i equipament raonable a base de ponts de roca, savines i algun pitó falcat. Hi podrem afegir quant ens calgui, friends, tascons o tricams, sobretot al flanqueig de pel-licula del final de via. Al primer llarg, la via connecta  amb la Supergatzo Tapioca als darrers metres i comparteix reunió amb la Bonys Benignes
 
 
 
 

 
 
 
 

3 comentaris:

  1. Emocionant que hagueu obert la que deuria ser la última (o casi) vía tiessa i lògica del Devesó. Realmente és molt bona, serà una super clàssica, sinó és que ja ho és! Una "Stoc" sense expanssions. Enhorabona per aquesta autèntica escalada moderna!

    ResponElimina
  2. Jo també ho trobo emocionant! I animo als amants d'aquest estil a pujar per els darrers espais ties-sus, lògics i prou distanciats d'altres vies que encara queden.
    Seria lamentable que en aquests temps d'autèntiques escalades modernes (com diu el company anònim) les expansions vinguessin a omplir aquests buits.

    ResponElimina
  3. Molt bona! Felicitats X conservar panys tan macos, escalades modernes i de futur.. Apunt, els pitons falcats no hi són, si algun pont de roca de més i altres q es podrien muntar...naltros anàvem sense cordinos de sobres. Xapó!

    ResponElimina