dimecres, 11 de gener del 2012

"La Lluna Andrea", Rasos de Peguera

Nova via equipada al Roc d'Auró, als Rasos de Peguera. 70 metres, totalment equipada però van bé un parell de friends pel diedre del segon llarg.


Aproximació: Desde Corbera passant per la font de tagast en 1 horeta o millor aparcar dalt dels Rasos a la pista a mà dreta que va a les antenes i d'allà baixar a la base del Roc d'Auró en 25'.





7 comentaris:

  1. Els comentaris són per comentar graus, equipament, etc, de les vies. Per l'ètica i la filosofia de l'escalada hi ha altres foros.

    Salut

    ResponElimina
  2. Bones!
    Avui hem repetit la via i l'hem disfrutat molt, nomes per ell lloc ja val la pena! I la roca encara es prou bona.
    Al diedre del segon llarg no hem trobat cap pito (tal com marca la ressenya), tot i que s'assegura molt bé amb friends del 0,4 al 2. A tenir en compte per posteriors repeticions!

    Val la pena! Salut!

    ResponElimina
  3. Hola!!
    Avui també hem repetit aquesta via i ens ha agradat molt. L'he trobada prou difícil i fina, potser perquè la roca convida a extremar la delicadesa !!!. Comparteixo totalment el comentari anterior.
    Ara veient el traçat de l'última tirada puc dir que els parabolts van rectes com un "tiro" i no pas aquestes esses que es veuen.
    Gràcies als que l'han feta possible, eh Anton ??

    Ernest&Octavi

    ResponElimina
  4. Que bé que us hagi agradat. D'això es tracta quan fas feina, de que més gent ho gaudeixi.

    ResponElimina
  5. on puc trobar ressenyes d'aquesta roca?
    gràcies

    ResponElimina
  6. Repetida al novembre 2023, parabolts i reunions en bon estat. Prou xula, s'ha d'escalar, i algun tram ser delicat amb les preses.

    ResponElimina