dijous, 26 de febrer del 2015

"Riugréixer", Bagà

* Regulació Escalada (2015)


Sector situat al nord del Berguedà. Per accedir només hem d'agafar la carretera de Coll de Pal (BV-4024) que surt del poble de Bagà, i continuar fins al Km 3 on trobarem les parets a banda i banda de la carretera.

Diferents orientacions, aproximació zero, roca curiosa i algun que altre "aleje" son les característiques d'aquest sector.








NORD




NORD OEST

BOSC PENJAT


CARRETERA


EST





EL MIRADOR


18 comentaris:

  1. bones, penso que magic boluevard es mes 7c+/8a que no 7c/+. comparativament amb les vies del sector, es molt mes dura que el 7c de la esquerre.
    salut

    ResponElimina
  2. Hola,jo crec que si la Rara avis es 7b+, la via que hi ha a la seva dreta es a dir la Fuchion Victim podria ser trankilament 7c. No se que en penseu els demes, pro m'agradaria tenir varies opinions.

    ResponElimina
  3. la meva opinió és que abans estava de 7c (fashion victim) i es va anar decotant amb la suma de intents i encadenaments... he probat un cop la Magic boulebard i per mi, casi un grau per sobra segur... grau colladet potser, ja està bé en algún sector d'aquesta comarca home...!
    salut i pila!

    ResponElimina
  4. Hola companys;

    pels qui no hagueu provat encara les vies del bosc penjat, us les recomano ben convençut que us agradaran. A mi em van sorprendre per la seva qualitat i per l'exigència d'esbrinar la millor manera de passar.

    Fins aviat,

    Ernest

    ResponElimina
  5. Tardes.
    Hace poco he encadenado la Bous i Esqueles y la violència Domèstica.
    Bous i Esqueles me pareció un 7a bien puesto y lejos de 6c+
    Violència Domèstica me pareció más cercana al 7a y hasta más fàcil que la Bous, aunque la Bous me
    kla hiciera a vista y la violencia en dos pegues.
    S2

    ResponElimina
  6. El 7b nuevo que comparte reunión con Rinovirus aún escupe mucha piedra suelta y se me ve hay un gran bloque que se mueve en exceso.

    ResponElimina
  7. Pot ser que la Viatgeadicte 7b, s'hagin trencat cantos i ara sigui més díficil?
    L'entrada és més dura que la fashion oi?
    O poder sóc jo que m'he engreixat!!!!jiji

    ResponElimina
  8. Hola; segons comentari del Iban Bessa a 8a.nu, des de que es va trencar un canto, ara la via és un bon 7b+
    i això no treu que t`hagis engreixat. JeJe...

    ResponElimina
  9. Doncs la via n5 que entra per la viatge adicte i surt per la fashion(agafant els passos més durs de les dues ) què és?
    Ah! ara ja és segur m'he engreixat....jajajaja

    ResponElimina
  10. El post de la regulació està equivocat, ja que diu que les vies desequipades són Body fitness i la Rara avis, en canvi realment són la Rara avis i la Fashion victim

    ResponElimina
  11. Hola,

    Aquest capde vàrem estar per aquí i vam provar entre d'altres la via que hi ha a continuació de la 10 - 6c de la paret est. Bé només preguntar el grau segons criteri dels de la zona o l'equipador. La linia és agraïda i disfrutona però un cop superat l'arbre ve una seqüència de passos per superar el sostret amb un retoc final de romos que deu ni dó! Potser gràcies a aquesta seqüència li fotria 6c+/7a...què hi dieu?

    Salut!!
    Albert

    ResponElimina
  12. El grau s està consolidant, de moment balla entre el 6c i 7a. Gràcies per l opinió

    abel

    ResponElimina
  13. He passat uns dies per aquest sectoret i un cop parlat amb un dels locals i agafat les seves referències pel que fa al grau , segons ells la via del kim és 7b , he de dir que les vies que he encadenat han canviat també de grau. Segons el criteri local , aquest estiu he pogut fer 2 7b´s , la del kim i cia luciano , 2 7a´s , la gravetat lúdica i la violència de gènere ,un parell de 6c/+ , febre conillera i violència domèstica i un 6c , el rinovirus. He de dir que els vies estan molt ben assegurades sense aleges i fins i tot en algún punt sobreassegurades a exepció de la del kim que té un pèl d´alegria sense ser dramàtic ( es nota la pila i bon criteri d´aquest) , moltes gràcies als equipadors

    ResponElimina
  14. Quin grau te la nova via decotacio progressiva ?

    ResponElimina
  15. Hola! El diumenge vaig anar a escalar a Riugreixer , bon sector.
    Vaig provar una via que es diu febre conillera. Anant de la penúltima a la última xapa , vaig volar i sorpresa, vaig anar a parar a sobre de un gran bloc que sobresurt de la paret. El resultat és que tinc el taló ben inflat.
    Parlant amb un local hem va explicar que això pasava contínuament i que bastanta gent s'havia fet mal.
    Així que suposo que la via no està ben equipada.(sense ànim nos"ofendre a ningú)

    Si algú fa la via , tindre amb compte de quan es vagi de la penúltima a la última xapa, donar un parell de metres de comba !
    Gràcies , salut i roca!

    ResponElimina