dimarts, 26 d’abril del 2011

"Matapalles", Malanyeu




7 comentaris:

  1. Felicitats per la via.
    Llastima que els que no tenim prou grau com per fer-la no podrem anar-hi. A veure si trobo a algú que faci de primer i m'hi vulgui portar.

    Salut i a tibar

    ResponElimina
  2. Com passa sovint obrint, et sembla una cosa i repetint-la t'adones que no és per tant... qui sap! de totes maneres el segon llarg la principal dificultat és protegir-se bé en un tram, et fa anar cap aquí i cap allà després, per a col.locar bones peces. Hi ha un pitó molt bo abans del tram crític, que segurament si fos equipament esportiu no seria tant difícil. la via creiem que val la pena intentar-la.
    Aprofitem per agraïr a la gent del blog la difussió, i que de material portar una mica de tot. 4 tasconets, joc de friends fins 3.5, joc de microfriends complet. No calen pitons, i doble corda casi obligada...

    apa salut!

    Adrià

    ResponElimina
  3. FELICITATS NANUS!
    Avui hem fet la primera repetició i hem xanat. El primer i segon llarg molt bons, la dificultat és col·locar les peces en aquests foradets i no posar-se nerviós.
    Amb l'ànsia de foradar actual és un bon exemple de com l'escalada pot anar una mica més enllà de la rutina... esperem que és respecti.
    En el quart llarg hem obert una curta variant a la dreta per no tenir que passar per sobre de parabolts sense xapar-los i jugar-nos un llenyot. Hi han dos ponts de roca xics a l'inici i té una dificultat de 6a (Així que per aquest tram no cal el 3,5). Els dos últims llargs es poden enllaçar còmodament.

    Arnau

    ResponElimina
  4. Ei senyors, enhorabona craks! com us hi veu passejar megacraks!
    Lo de la variant "chapeau", que allò era una encigalada tamarària.
    salut

    adria

    ResponElimina
  5. Molt bones, avui hem escalat la matapalles. Hem gaudit força d'aquesta roca tant bona i de bon protegir, genials els tricams a caldo. Ben divetida la sortideta del la r1, el pitó és original? Pel quart llarg la pròpia placa ens ha portat pel recte, curt però entretingut (pont de roca i tasconet junts, i després totem negre), el 4 ha quedat a l'arnés. Les fissures del valen la pena! El grau ens ha semblat molt agraït, per gaudit. Bona troballa. Alguna recomanció neta per la zona? Gràcies

    Martí

    ResponElimina
  6. Hola Martí,la veritat és que va sortir una via agraïda en grau (suau) i amb sòlides proteccions per no patir. El pitó de la R1 no és original, hi havia 2 ponts de roca i una sabina, molt potent tot. Això ho vau trobar? La sortida et fot un nus al coll però realment és un tràmit! ;)
    Una via recent i imprescindible és la "aromes de Malanyeu", oberta fa relativament poc, sense expanssions i molt i bona, de uns veïns de Gironella. Té una sortida directe pendent per acabar... animeu-vos! visca el trad!

    ResponElimina
  7. Hi farem una visita!! Doncs em referia al pitó al mig de la placa del segon llarg.
    Vam treure de sota la sorra als peus de la r2, una llauna tota desfeta com a pot de registre. Si la voleu, la tinc. Reconec només una piada en un paperet

    ResponElimina