dimarts, 26 d’abril de 2011

"Matapalles", Malanyeu
4 comentaris:

 1. Felicitats per la via.
  Llastima que els que no tenim prou grau com per fer-la no podrem anar-hi. A veure si trobo a algú que faci de primer i m'hi vulgui portar.

  Salut i a tibar

  ResponElimina
 2. Com passa sovint obrint, et sembla una cosa i repetint-la t'adones que no és per tant... qui sap! de totes maneres el segon llarg la principal dificultat és protegir-se bé en un tram, et fa anar cap aquí i cap allà després, per a col.locar bones peces. Hi ha un pitó molt bo abans del tram crític, que segurament si fos equipament esportiu no seria tant difícil. la via creiem que val la pena intentar-la.
  Aprofitem per agraïr a la gent del blog la difussió, i que de material portar una mica de tot. 4 tasconets, joc de friends fins 3.5, joc de microfriends complet. No calen pitons, i doble corda casi obligada...

  apa salut!

  Adrià

  ResponElimina
 3. FELICITATS NANUS!
  Avui hem fet la primera repetició i hem xanat. El primer i segon llarg molt bons, la dificultat és col·locar les peces en aquests foradets i no posar-se nerviós.
  Amb l'ànsia de foradar actual és un bon exemple de com l'escalada pot anar una mica més enllà de la rutina... esperem que és respecti.
  En el quart llarg hem obert una curta variant a la dreta per no tenir que passar per sobre de parabolts sense xapar-los i jugar-nos un llenyot. Hi han dos ponts de roca xics a l'inici i té una dificultat de 6a (Així que per aquest tram no cal el 3,5). Els dos últims llargs es poden enllaçar còmodament.

  Arnau

  ResponElimina
 4. Ei senyors, enhorabona craks! com us hi veu passejar megacraks!
  Lo de la variant "chapeau", que allò era una encigalada tamarària.
  salut

  adria

  ResponElimina