dissabte, 5 de novembre del 2016

Grau de Sant Climent: Sense comentaris


Que avui en dia "s'equipi" d'aquesta manera... preses artificials, cantos picats....sobren les paraules








              






27 comentaris:

  1. Tant de bo es reguli el col.lectiu equipador ben aviat, o directament es prohibeixi com a Montserrat (permís previ). És preocupant aquesta fal.lera comercial/industrial que respiren algunes comarques, i aquesta en concret, on es van fent averracions constantment. LLavors passa el que passa, un cromo com aquest! Amb lo facil que seria que ens dediquessim a escalar i a vetllar per una muntanya neta de porqueries i de porcs...

    ResponElimina
  2. Bàsicament, penós. Totalment d'acord amb el comentari anterior.
    Carles

    ResponElimina
  3. Aixo es veritat?? Que trist!! Proposo treure aquesta porquería i denunciar al equipador si es coneix.
    Adelanto que si vinc , Ho trenco segur.
    Es inadmisible!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo em quedo les preses per al projecte de boulder que tenim amb uns companys
      Inadmissible trobar-se això a la paret, em sembla un insult cap al col.lectiu de persones que gaudim d'aquest esport així com els que equipen respectant al màxim l'entorn del que disposem per dur a terme l'activitat

      Elimina
  4. L'equipador és aquest: http://fernando-espacioamorylocura.blogspot.com.es/2016/11/obra-social-catalana16.html

    ResponElimina
  5. Em venen ganes de plorar....

    ResponElimina
  6. Aquest individu va deixant "merda" per on passa, ja fa anys i sembla que no aprèn.
    Toca desmuntar-ho no es pot admetre això.

    ResponElimina
  7. M'agradaria entendre pq equipa presses artificials en un lloc on és natural, que passa que n pot pujar pq es una via molt dura i ha dembrutar la paret per fer un 6a+?? podria anar a equipar vies als rocodroms i que ho publiqui en el seu bloc (que per cert, cada cop entra més en la decadència). Un altre aspecte a tenir en compte es que podria comentar als equipadors de la zona les seves intencions per veure si són cconsencuades amb la resta de la gent...alfinal serà persona non grata per aquestes terres.

    ResponElimina
  8. Quina puta merda ha fet aquest tio? Una mica de respecte, sobretot als equipadors de la zona. Abans podria avisar quines són les seves intencions... sembla que a l'escalada tot està permès, aquestes guarrades s'haurien de denunciar

    ResponElimina
  9. perquè parleu en anonimat? A aquet tio se li ha de retirar el taladro. De fet s'hauria de fer això a molta gent. Ja només faltava, apart d'omplir el món de xapes ara posem-hi preses artificials com si fos un rocòdrom. Diguem prou

    ResponElimina
  10. D'aquí a fer grafitis a la paret no hi ha molta diferència.

    ResponElimina
  11. Espero que no sigui cert el rumor que corre de que vol equipar algunes variants al sector Campi qui pugui de Siurana

    ResponElimina
  12. No estic d'acord amb el que s'ha fet, però convendria llegir el que fica al web del equipador. No crec que ho fa amb mala intenció, perquè tracta d'ampliar la zona d'escalada, però és molt difícil de justificar el que ha fet.

    ResponElimina
  13. l'laltre dia vaig estar a un lloc (no aquest),que hi habien algunes presses artificials en un lloc modelic i molt maco,i les vaig fer escalant en lliure sense tocarles,i no va passar res ....alla segeixen,si les vols fer servir ,ho fas i sino juges a no tocarles,tant s'hi val;si comparem la de roca que tenim amb aquestes petites (nose com anomenar-les),el percentatge es minim.potser fins i tot omple el cataleg,si molts de vosaltres penseu aixi ja podria-ho anar desmontant totes les vies ferrades que teniu aprop!!! salut i força al canut
    sergi.Alella

    ResponElimina
  14. Ostres quin mal fa veure això. Jo tinc un grau molt baix escalant però no em passaria pel cap mai fer aixo per pujar per on no puc. Sincerament no m'entra al cap. Fastigós. Repugnant. No hi ha excusa s'ha de treure ja!!!!!

    ResponElimina
  15. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  16. Perque us feu carrec de la magnitut del personatge.
    vies a granoteres-sant climents:73
    Vies del fernando 7 totes amb cantos picats/sikats/preses...
    vies resta dels equipadors totes naturals.
    kik

    ResponElimina
  17. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  18. Regular als equipadors avorrits d`una vegada, això s'ha de fer! Roger

    ResponElimina
  19. Doncs aprofitar una paret on no hi ha res, és positiu, es converteix en un rocòdrom a l'aire lliure. Qui vulgui que les faci servir, sinó passar d'elles. Gaudir és el més important i viure que són 2 dies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Havía unes líneas que ell no ha sigut capaç de veure i les a destroçat. Com son dos dies fot Li foc al bosc i ja esta....
      Quin ignorant noi!!
      No tens no idea d escalada ni de ética!
      No diguis mes tonteries que el tema es molt serio.

      Elimina
  20. Una reflexió..
    Aniria molt millor si tots signéssim.
    No fer-ho ens acosta a la covardia i no promou la unió necessària per fer front a aquest personatge nefast.
    De fet, potser hauría d'estar predeterminat així en aquest bloc.
    Natxo Pont

    ResponElimina
  21. D 'acord Natxo. Proposo carta a la federació, article al Vertex, Desnivel, Escalar , 8a.nu i mitjans internacionals.Fer difusió máxima d aquest crim per que obri els ulls ell i la resta d ignorants que Ho aproben.
    Es molt bestia. No podem passar per alt aquesta barbaritat

    ResponElimina
  22. Esto es un estracto del post donde justifica sus acciones. perdonad por la extensión,no tiene desperdicio, y donde queda perfectamente retratado.

    "Desde que empecé a escalar en El Grau Dels Matxos, tras dejar atrás el trazado llamado Bon Nadal me/nos encontrábamos con un parabolt aislado, a la salida de un techo, que parecía marcar el inicio de una vía y un clavo en la pared, a media altura.
    Hacía ya unos cuantos años que la cosa no se movía. La línea tiene su atractivo, visualmente hablando. Como me parecía que este proyecto había caído en el olvido o en la indiferencia, tras pasarme el contacto con su promotor, me puse en tratos con él y, le comenté de que iba a acometer la tarea de equipar ese trazado, si no tenía inconveniente. Con el visto bueno me puse a la obra.
    Yo tenía pensada una entrada alternativa a la escogida por su promotor inicial, más a la derecha.
    Al descolgarme e ir visualizando la línea mis ánimos se enfriaron. La entrada que tenía en mente no era la mejor opción para tirar por la vertical que tenía en mente, y la opción de entrada marcada con el parabol no era viable a menos que tuvieras alas o los dedos de Spiderman. Ni tampoco tenía muy claro de por donde iba a ir la vía una vez solucionado el tema de entrar, pues todo parecía indicar que tiraba todo a la izquierda más que por lo recto.

    Coloqué una fase para superar el techo y para poder coger el bolo de entrada. Es un buen bolo, parece sólido.
    Chapar la primera puede desgastar más de lo necesario, lo mejor es usar la caña, o bien chapar y bajar a reposar.
    La fisura a la derecha del bolo no ayuda en nada en su recorrido inicial, y no había nada más, así que piqué un buen agarre que permitiera superar la entrada, subiendo mucho los pies y ayudándose en la fisura, hasta un lugar en el que se puede empotrar la mano.
    Como yo no tengo la envergadura suficiente para poder llegar a donde la fisura permitía empotrar la mano, tuve que rebajarla. Primero lo hice con la intención de que te empotrara la mano; pero esa opción era un rompe dedos y podía resultar muy lesiva. Así que finalmente opté por picar un buen bidedo, que te permite subir bien los pies y moverte.
    Es posible otro equipador con más elasticidad, más envergadura y con dedos más pequeños hubiera optado por una solución diferente, pero en estos casos la medida de los arreglos soy yo, no hay otra; y creo que da opción, sin tanto condicionante morfológico, a que más escaladores se puedan pelear con la roca.
    A partir de aquí: Es lo que hay."

    ResponElimina
  23. a dia d'avui encara hi es!?
    s'haura de fer una visita al sector... amb un bon mall...

    ResponElimina