divendres, 21 d’octubre del 2011

"Katana", Pedraforca

Nova via a la cara nord del Pedraforca, entre la "Normagnum" i la "Joan Martí".

Oberta sense expansions  i amb l'equipament just per gaudir i apretar, sobre bona roca. Segurament 6c obligat, a confirmar en pròximes repeticions...
S'ha deixat algun pitó per facilitar reunions i algun pas clau, per no haver de portar martell. Supera la línia evident de sostres i fissures durant els 5 primers llargs, després perd dificultat amb algun llarg de V/V+. Alguna reunió a reforçar fàcilment amb algun tascó i R5 (freind mitjà) i R9 netes, a muntar al gust.

Atac: Un cop travessada la piramide, localitzar el diedre evident de L2, amb el sostre     característic de L4 a sobre. Caldrà grimpar unes primeres grades (5m) de III i localitzar un pi solitari on comença L1.










3 comentaris:

  1. Quin tros de via... Felicitats!!!
    ferrankbces

    ResponElimina
  2. Guapes fotos,
    i viot que pinta molt bé!!!
    mikel

    ResponElimina
  3. La via va ser oberta al setembre, però a la primera integral també es va apuntar a la cordada en Natxu Pont, donant la talla de dalt a baix i graduant objectivament.
    Esperem que us agradi, segueix una linia directe a la primera part, després de les grades és una agradable grimpada. Està bastant neta de material, fet que reflexa la grduació.
    El 3r llarg, creiem que el més dur, es va afegir un pitó i un pont de roca.
    apa salut, esperem decotacions dels valents...
    chuek

    ResponElimina