diumenge, 17 de juliol del 2011

"Sense Comentaris", Malpas de Travil

Així és com han deixat el peu de via del sector del Malpas, ple de pintades.


Sembla mentida que la gent no sigui capaç de respectar la muntanya.























8 comentaris:

  1. entenc perfectament la cabrejada que agafa un veient una pintada en una paret, però hauríem de reflexionar a l'abandonar per sistema ferralla a unes parets que tampoc recuperarant mai el seu estat inicial, perquè JO ho decideixo... l'ESTIL, com en l'escalada, també és important o determinant, i en aquest cas em quedo amb aquestes pintades de coloraines que durarant "quatre" dies que amb el típic grafiti "cutre-salsixero"!
    Chuek el plasta

    ResponElimina
  2. Uff, em sembla que estas barrejant dos temes diferents, una cosa es l'estil d'obertura etc, etc, etc, i un altre ser un porc.
    Has vist les pintades? Perquè duraran bastant més de 4 dies, malauradament ja ho veurem.

    ResponElimina
  3. Ei, que ens pensàvem que eren guixos de colors,com els del coleee!
    Així ja estem parlant d'un tema seriós... una guarrada vaja!
    havera si els il.luminats de torn restringirant l'escalada a Travil per pintures rupestres!!!! ja ja ja

    salut i metrus

    Uris

    ResponElimina
  4. Bones, les pintades de la foto del mig són de la meva filla amb dacs, efectivament del cole. Ah! Sempre pintem pedretes perquè ens agrada. Haurieu de saber diferenciar, les pintades de nens dels graffitis. Per altra banda, que els escaladors parlem de respecte a la muntanya!?, sempre m'ha fet mal d'orelles. Fem un esport que, ens agradi o no, no es respectuòs amb el medi, per més gosset assilvestrat que portem. Això no vol dir que no fem el possible per espatllar més del que ja s'ha fet, però aquestes pointades!!!???

    ResponElimina
  5. Doncs compreuvos una pissarra i no justifiquis aquesta accio nefasta ..es aixi com eduques la filla?..millor us en aneu a sota un pont i li compres uns sprais i decoreu el ciment..
    El problema no es el vostre " art rupestre" ni els grafitis..el problema es on feu aquestes accions.
    La natura es per gaudir la en el seu estat propi i natural i no per transformar la com us vingui de gust.
    Egoistes.. ! ! !

    ResponElimina
  6. No coment!!!
    Si et sembla poca transformació obir vies t'ho hauries de fer mirar listillo. Des de la comisió de aperturistes de montserrat, t'asseguro que no es veu igual.

    ResponElimina
  7. Evidentment l'escalada esportiva comporta equipar vies, el que es una alteració de la roca, però el raonament de "com que ja hi ha xapes a la roca no fa falta que tinguem cura de res més" (excés de magnesi, cleques, paper de WC, pells de fruites varies, pintades...), no crec que sigui correcte.
    Sigui un lloc d'escalada o no, no s'hauria de deixar pintades a les parets.

    Salut

    ResponElimina
  8. Jaja..comissio?..a.. per..turistes..!..ja t entenc!!..no barregis coses..ke vols pintar tu tambe?..pinta a una altra banda que aqui no hi pintes res..pero d altres si que pinten.. No els defensis i d escalada ja en parlarem un altre dia.. Llistilluç

    ResponElimina