dimecres, 9 de febrer del 2011

"Béstia Ferida", Malanyeu

Escalada neta d'expansions, sobre roca molt bona i bastant equipada en general, amb nombrosos ponts de roca i un pitó afegit.

Atac: en una petita feixa de boixos a dreta de la via "Nadal". Visible pont de roca.

Material: Anells per ponts de roca diversos. Camalots fins al C2 i algun tascó petit-mitjà. Pot anar bé algun "microfriend".

Durant una repetició a càrrec de l'Arnau i l'Amadeu, van continuar pel bosc i continuar per una línia evident de molt bona roca i dificultat obligada i exposada. 6b. Algun pont de roca visible.

3 comentaris:

  1. Felicitats per la via, Esteu molt forts !!
    salut i a tibar

    ResponElimina
  2. 6a+ generosament protegit amb ponts de roca...
    Molt bona via i èticament destacable.
    el que cal en aquesta comarca és tenir espais que es respectin aquestes escalades perquè al pas que anem i amb la gana que hi ha equipadora no quedarà ni un putu totxo per posar tasconillos.
    Preocupant!

    NO MORE BOLTS!

    Un ceretà

    ResponElimina
  3. Ei companys, la via, sense ser la òstia, escala una bonica paret, en un lloc genial. de roca bona, amb alguna herbota entre mitg... però si, molts ponts de roca (algún que és simbòlic,únicament marca camí).
    Lo dels parabolts. No en té cap perquè no feia cap falta i tampoc portàvem espitador.
    que cadascú foti el que li sembli,algú s'encarregarà d'aprofitar els que trepitgin rutes més netes. Curiosament coneixem, amb la vostre 5 repeticions d'un tipus de via que en aquesta zona no interessa gaire ningú.
    Joan B.- No n'hi ha per tant, està graduada després d'una forta calorada i no serà més que les teves vies segur... anima't abans no arribi la calor forta. El 6a+ de la topo no li donava ningú després de repetir... hauriem hagut de recollir els cordinets...ja ja ja
    salut i bones trepades a tothom
    adrià chueca

    ResponElimina